Offerte/Huren

Overal waar herbiciden niet toegestaan of gewenst zijn, garanderen de BioMant spuitsystemen de meest effectieve manier van onkruidbestrijding.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Van een compacte spuitmachine, tot de grotere BioMant ONE of BioMant TWO voor intensief gebruik. Levering in heel Nederland en België mogelijk.

Naam

Emailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

(Aan)vraag

Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Milieuvriendelijk

Alleen heet water (99,5 °C) wordt in geringe hoeveelheid gebruikt, zonder chemische bestrijdings-middelen. De machines zijn beschikbaar op LPG voor o.a. waterverwarming.

Efficiënt

Onkruidbestrijding met heet water is effectiever, kostenefficiënter en tijdbesparend in tegenstelling tot andere niet-chemische methoden zoals branden, hete lucht of mechanische methoden.

Lange werkzaamheid

Met een lage behandelfrequentie een uitstekend resultaat in onkruidbestrijding. Slechts 3 á 4 behandelingen in plaats van 8 behandelingen bij hete lucht of branden.

Werkt veilig

Mechanische schade aan behandelde oppervlakken of schade aan de ondergrond is uitgesloten. De methode is niet brandgevaarlijk en veroorzaakt geen stofoverlast.

Onderdeel van de Tuytel Groep

Heiweg 3 2969 LC
Oud Alblas